Scroll Top

Франк Хайнрихсен: Venture S e кемперванът на бъдещето

award

Германският премиум производител Hymer участва с много голям щанд на изложението Caravan Salon в Дюселдорф. Събитието е най-голямото в света за караванинг и свързаните с него индустрии и е най-значимото за бранша. Повечето производители от Европа избират именно това изложение, за да покажат новите си модели за следващата година.

Специално за Camping.bg Франк Хайнрихсен – мениджър Маркетинг и комуникации в Hymer разказва за новите модели на Hymer и Eriba, за тенденциите на пазара, за това дали ще предложат електрически кемпери скоро.

Здравейте!

Здравейте, щастлив съм днес да ви представя нашите нови модели за следващия сезон. Най-очакваният модел е новия Venture S. Изцяло нова концепция на кемперван на бъдещето. Представихме го като изследване през 2019 г. Сега е вече в серийно производство и аз съм щастлив, че съм тук с това революционно творение.

Кои са новите модели, които представяте тук на изложението?

Освен Venture S, разбира се показваме и други нови неща тук в Дюселдорф. Едно от тях са нашите нови кемперванове на база на новия Fiat Ducato, който беше изцяло обновен. Така че имаме шаси на новия Fiat Ducato, разработихме изцяло нови интериори и специално инвестирахме в нови технологии, като свързаност и разбира се, дизайн.

Каква е тенденцията за следващата година?

Това, което виждаме като тенденция от няколко години и все повече се увеличава е 4х4 – задвижването на всички колела, което предлагаме на все повече модели. И в допълнение на това Smart Battery System, соларно захранване и система за пречистване на водата. Категорично това е тренд в бизнеса – хората искат да бъдат независими, не само да бъдат в къмпинги и това дава възможност на нашите клиенти да го правят.

А относно електрически кемпери?

Все още не сме видели концепция, която да е достатъчно добра и приложима. Пробегът е един от големите лимитиращи фактори, затова сме решили да не представяме все още електрически превозни средства. Но работим по този въпрос и много скоро ще видим подобни решения също и от Hymer, които ще имат всичко необходимо за приятно къмпингуване с електрическо превозно средство.

Hymer B MLI 880

Hymer сме известни с интегрираните кемпери. Моделът B MLI 880 е с двойна задна ос и топ качествено изпълнение. От наша гледна точка, по отношение на дизайн и технологии изпреварва повечето кемпери в света.

Eriba Touring 820

С нашата марка Eriba произвеждаме и каравани. Моделът Touring 820 е най-дългата и луксозна каравана в нашето портфолио. Тя е невероятна и разбира се, не е за всеки. Моделът е премиера на изложението. Touring са едни от легендарните каравани в света. Щастливи сме да представим нови вътрешни разпределения и нов екстериорен дизайн. Това е един напълно нов вид караванинг, в сравнение с класическите бели каравани, които виждаме навсякъде.

Официален представител на Hymer за България:

КЕМПЕР ЦЕНТЪР HYMER BULGARIA
гр. София, ул. Самоковско шосе 97
info@holiday-mobile.com
тел. 0888 804 477
www.hymer.bg

Интервюто взе Веселин Вълев
Camping.bg

Може да видите цялото интервю: Франк Хайнрихсен: Venture S e кемперванът на бъдещето

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.