Scroll Top

Направи при нас

Оборудване и поддръжка на кемпери и каравани

Ние от Холидей Мобайл винаги сме се стремили да доставим максимално и качествено ниво на обслужване на нашите клиенти – от закупуването на самия кемпер до поддръжката му.

Квалифицираните служители от нашия сервиз за кампери и каравани ще окажат на Вас и Вашия дом на колела необходимото внимание и биха изпипали всяка корекция или ремонт до най-големия детайл.

В нашия кемпер сервиз работим с най-добрите немски части и материали и сме безкомпромисни към качеството на услугата, която извършваме. Нашите техници са добили квалификацията си при водещи немски производители на кемпери и каравани и са богат и многогодишен опит в тази област.

Освен това имаме и кемпер и къмпинг магазин онлайн и в София, където ще можете да разгледате оборудването за кемпери, къмпинг аксесоарите и всичко необходимо за Вашето добро настроение и сигурност по време на път.

Ние не поправяме автомобили, а подвижни домове…

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.