Scroll Top

Легендарната каравана Eriba Touring 530 в кемпер център „Holiday Mobile Bulgaria“ в София

1

Легендарната каравана Eriba Touring 530 в кемпер център „Holiday Mobile Bulgaria“ в София

Колко често потегляте към мечтаната дестинация?

Нека предположим – по-рядко отколкото ви се иска, нали?

Ние сме запалени кемперисти от години и знаем колко бързо отлита отпуската, когато трябва да се съобразяваме с прекалено много неща. Но и колко време за себе си и семейството си имаме, когато пътуването зависи изцяло от нас.

И ето това е ТОП предимството на кемпериста – независимостта.

Затова представяме един от символите на свободния дух на пътешественика, Легендарната Eriba Touring 530. Налична веднага в нашия кемпер център!

Това е каравана, в която можете да ходите изправен, благодарение на повдигащия се покрив.

Нейната аеродинамичната предна част, състояща се от опростена тръбна стоманена конструкция, осигурява ниско въздушно съпротивление и по този начин намален разход на гориво.

Въпреки компактните си размери, тя предлага изобилие от места за съхранение на багаж, благодарение на универсалните шкафчета и интелигентните решения за пространството.

Разполага с бойлер за топла вода, душ, соларна система, хладилник 120 л. с камера, отопление на газ Truma, 3 котлона за готвене, химическа касетъчна тоалетна, стационарно легло 200/150, още едно легло 200/100, повдигащ се покрив.

Но не това е най-важното…

Най-важното е, че благодарение на нея ще можете да контролирате пътешествията си и благодарение на това да достигате до повече от мечтаните си дестинации!

И знаете ли, че?…

Нейният дизайн е толкова ефективен и атрактивен, че не е променян цели 60 години. В началото е бил сочен като по-младежка каравана, повлияна от хипарското движение и свободния дух на сърфистите. Днес е символ на просперитет и пътешествия.

И нещо още по-добро:

Караваната е идеална и за по-малки теглещи автомобили и притежатели на лиценз категория “B”.

Това я прави наистина страхотен избор за къмпингуващите за първи път.

Eriba Touring 530 – Всичко, от което се нуждаете по време на своята почивка.

Вижте всичко за нея тук >> или ни пишете за уговорка за преглед и тест на място! Очакваме ви в нашия шоурум и къмпинг магазин в София, кв. Горубляне, ул. “Самоковско шосе” №97.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.