Scroll Top

HYMER- Оригинални части

B-Masterline

Смело можем да твърдим, че HYMER имат най-развития афтърсейл на резервни части от всички европейски караванопроизводители. Случвало се е наш клиент да търси челно стъкло на кемпер на 35 години и то да го има налично в Германия. HYMER поддържат своята гама от резервни части и продължават да произвеждат такива за дори и по-стари модели. В нашия бюлетин ще ви покажем колко лесно и достъпно е да се поръча част през портала до който само дилърите на HYMER имат достъп.

  1. Първо и много е важно да ни бъде предоставен номерът на рамата, за да влезем в графиката на кемпера за резервни части. В слувая търсим мивка за банята на кемпер HYMER B654

2. После избираме „Интериор“ от от менютата:

3. Избираме лявата част на кемпера, където е и банята:

4. Намираме въпросната мивка! (Обърнете внимание колко е подробна е графиката на предверието на банята)

5. Щракаме върху мивката и намираме информация за нея. В случая мивката е налична и може да бъде при нас до семица:

 

По-новите модели на HYMER разполагат с 3D графики. Така много лесно със завъртване на кемпера може да се види частта и директно да бъде избрана:

Силно препоръчваме и сайта за допълнително оборудване на HYMER, в който по модела на кемпера си ще намерите аксесоар, точно създаден за него. https://www.xn--hymer-original-zubehr-0ec.com/en

 

В категорията на „Електричество‘‘ например, може да откриете патентованата литиева система за автономност на HYMER, с която през 2019 година печелят награда за иновации. Системата е приложима за всички вдове кемпери.

https://www.xn--hymer-original-zubehr-0ec.com/en/autarky/electricity/1331/basic-smart-battery-system-upgrade-package-150ah?number=3316923&c=3952
За въпроси свързани с резервните части на HYMER, може да се обърнете към нашия Мениджър Къмпинг Магазин и Резервни Части, Константин Недев.
e-mail: k.nedev@holiday-mobile.com
Телефон: +359886532110

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.