Scroll Top

Къмпинг магазин Holiday Mobile

Добре дошли в ХОЛИДЕЙ МОБАЙЛ!

В нашия къмпинг магазин ще намерите аксесоари и оборудване за новия си кемпер и каравана или всичко за тяхното използване. В нашия шоурум в София предлагаме и кемпери и каравани от водещи европейски марки.

Кемпери HYMER, BÜRSTNER и ETRUSCO

Тук можете да откриете най-добрите марки от водещите европейски производители: HYMERBÜRSTNER и ETRUSCO, тъй като сме техни официални представители.

Като най-голям български дилър за кемпери и каравани, в нашия кемпер и къмпинг магазин ще намери всичко необходимо: оборудване за кемпера, къмпинг аксесоари, компактни кемпери, микробуси, каравани, полуинтегрирани  кемпери, високопроходими автомобили, до големи напълно интегрирани  кемпери.

Излезте от ежедневието и се впуснете в приключенията – ние ви ще ви улесним! Винаги разполагаме с голям избор от кемпери и каравани, готови да потеглят към следващото Ви приключение.

Заповядайте в кемпер шоурума ни в София, нека ви посъветваме, възползвайте от нашия 30-годишен опит в областта на мобилният отдих и къмпингуването. От 1993 година насам целта ни е да направим вашата къмпинг почивка възможно най-пълноценна и приятна, залагайки изцяло на качеството и удобството.


В къмпинг магазина си предлагаме голям избор от оригинални резервни части и аксесоари за кемпери и каравани, както и гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Холидей Мобайл е оторизиран дилър на марките Reimo, Berger и Movera за България, които предлагат най-качествените продукти за къмпинг оборудване, кемпери и каравани в Европа.

На площ от 250 кв.м. любителите на почивката на колела ще намерят огромно разнообразие от стоки за оборудване на кемпери и каравани на най-добри цени като: аксесоари и резервни части за кемпери и каравани,  климатици, автоматични сателитни антени, стойки за велосипеди, санитарни принадлежности, енергийни инсталации – електрически, газови и соларни, електрически и газови уреди, къмпинг мебели, шатри и палатки, лодки, LCD екрани, сателитни системи, камери за задно виждане, навигационни системи, форселти, маркизи и тенти и още много други.

за кемпери и каравани Посете официалния ни сайт www.holiday-mobile.com
за къмпинг и кемпер оборудване, пазарувайте тук – www.camping-sofia.bg/shop
АДРЕС
София 1138
кв. Горубляне
ул. “Самоковско шосе” №97
телефони

тел.: +359 884 111197

тел: +359 2 476 52 62

}}
работно време
Понеделник-петък: 9:45 – 18:00
Събота: 09:45 – 15:00
Неделя: Почивен ден
e-mail адрес

info@camping-sofia.bg

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.